Kultúrházak éjjel-nappal 2020 – országos megnyitó

Idén február 14. és 16. között tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Kultúrházak éjjel-nappal országos eseménysorozatot, melyet Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára nyit meg február 14-én, pénteken 13.30-kor Budafokon, a Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központban. Az eseményen részt vesz a programsorozat védnöke Novák Péter, zenész, színész, rendező, Bordás István, főszervező, a Magyar Népművelők Egyesületének elnöke, illetve Karsay Ferenc, Budafok – Tétény polgármestere.

A megnyitón fellép Budai Ilona, Kossuth-díjas előadóművész, majd különleges, egyedi produkciójával lepi meg a közönséget Simkó-Várnagy Mihály, a Budafoki Dohnányi Zenekar csellistája, és műsort ad a Kis Nádasdy Tánccsoport. Végül a programsorozat tematikája – a Mindennap értéket adunk – jegyében a megnyitó résztvevői és a sajtó képviselői betekintenek a művelődési központ programjaiba, többek között nyílt zenekari próba, borászati bemutató és szőlészeti minikiállítás, valamint élő festés várja a nagyérdeműt.

Az eseményt követően külön interjúk, vágóképek és fotók is készíthetők.

A sajtónyilvános megnyitó időpontja: 2020. február 14., péntek 13.30

Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ (Budapest 1222, Nagytétényi út 31-33.)

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

 RSVP: Kérjük, részvételi szándékát február 13-án, csütörtökön 13 óráig szíveskedjen jelezni az alábbi linken https://forms.gle/oi3EQdvv6U7yh8is5