17. Kultúrházak éjjel-nappal: regisztráció és pályázat

 

A Magyar Népművelők Egyesülete 2023. szeptember 22–24. között rendezi meg tizenhetedik alkalommal a Kultúrházak éjjel-nappal – országszerte és határon túl is több száz kulturális központot, művelődési házat, közösségi színteret megszólító és megmozgató – programsorozatot. A rendezvényhez kapcsolódó pályázat és az eseményeket népszerűsítő regisztrációs felület már elérhető a kulturhazak.hu weboldalon.

A Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén ismét több száz kulturális központ, művelődési ház, közösségi színtér várja majd az érdeklődőket országszerte és határon túl is változatos és értékes programokkal. Az eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek, értékelvűségnek. A Mindennap értéket adunk szlogennel a szervezők azt üzenik, hogy a közművelődés a hétköznapokban is értékes kultúrát közvetít és teremt.

Évek óta több száz regisztráló több mint félezer helyszínen több mint ezer programmal várja a látogatókat. Ezen a hétvégén minden évben jelentősen emelkedik a kultúrházak látogatottsága, amellyel a szervezők bizonyára segítik, hogy máskor is érdeklődjenek az iránt, mi történik az adott helyszíneken. Látogatókká váljanak azok, akik esetleg most csak az akció miatt tértek be egy-egy intézménybe vagy közösségi térbe.

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz csatlakozni kívánó intézmények már regisztrálhatnak a megújult www.kulturhazak.hu weboldalon, ahová nem csupán a szakmai programjaikat tölthetik fel, hanem néhány kattintással létrehozhatják saját, önálló oldalukat a kulturhazak.hu szervezeti adatbázisában. A regisztráló intézmények számára állandó, ingyenes megjelenést biztosítunk, melyet térképes kereső is támogat.

Az elmúlt két évben már regisztrált intézmények korábbi belépési adataikkal tölthetik fel eseményeiket.

A Pályázatok menüpontban találják a résztvevők a HOGY VOLT? pályázatot, melynek célja a Kultúrházak éjjel-nappal keretében, 2023. szeptember 22–24. között megvalósult rendezvényeiknek bemutatása.

A Letöltés menüpontból elérhetőek a rendezvény népszerűsítéséhez szükséges arculati elemek és reklámanyagok.

További információ:

Gábor Klára
Magyar Népművelők Egyesülete
Telefon: +3620/387-4111
E-mail:

 

Weboldal: www.kulturhazak.hu
Facebook: www.facebook.com/kulturhazak