Kérdéseiket az címre küldhetik.

Csak ingyenes rendezvénnyel lehet részt venni az akcióban?

– Nem. Belépődíjas eseményeket is fel lehet tölteni.

Hányadik alkalommal kerül megrendezésre a Kultúrházak éjjel-nappal?

2007-ben volt az első azaz 2023-ban lesz a 17. Kultúrházak éjjel-nappal.

Milyen gyakran kerülnek felengedélyezésre a feltöltött események?

Minimum naponta kétszer délelőtti és délutáni órákban, de lehetőség szerint ennél gyakrabban. Kérjük a feltöltőket, hogy másnap ellenőrizzék látható-e az esemény amit feltöltöttek.

Tudom-e javítani utólag a feltöltött eseményt?

Igen. A feltöltött program újra megnyitható a listából. A javítás után azonban eltűnik az oldalról. A javításokat az admin újra ellenőrzi. Általában naponta kétszer teszi ezt. Tehát a javított program legkésőbb a következő nap  reggel jelenik meg újra a honlapon. Kérjük ellenőrizze. Ha bármi probléma merül fel írjon nekünk az e-mail címre. TÖRLÉSRE csak az admin jogosult, ha ez szükséges, jelezze e-mailben.

Miért csak 500 karakter áll rendelkezésre a program leíráshoz ?

Azért, mert egy-egy program leírásához figyelemfelkeltésnek ennyi elegendő. Kérjük, hogy a több program elemből álló eseményeket ne tömörítsék egy bejegyzésbe, hanem külön-külön vigyék fel. Például, ha aznap van kiállítás, táncház és koncert akkor ezeket külön- külön. A rendezvény neve legyen rövid figyelemfelkeltő! A részletes program feltöltésére kép formátumban a feltöltő felület alján lehetőség van.

Lehet-e utólag javítani a regisztrációkor felvitt adatokat?

Igen, de a regisztrált intézményeknek a későbbi javításhoz nincs hozzáférésük. Ezért kérjük nagyon gondosan töltsék fel azokat. Ha adatváltozás miatt mégis javításra van szükség, kérjük írjon az adminnak az e-mail címre.

Idén is újra kell regisztrálni?

2023-ban a 2021-ben és 2022-ben létrehozott belépési adatokkal be lehet lépni. Ha ezek elvesztek kérjük írjon az címre.

Ha további információra van szüksége kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!